Stichting Actief 50+ zegt activiteiten t/m 31 maart af

HStichting Actief 50+ Zuidbroek logoet bestuur van de Stichting Actief 50+ Zuidbroek heeft, naar aanleiding van adviezen van hogerhand, met ingang van 16 maart a.s. besloten alle activiteiten, i.v.m. het coronavirus, tot nader order stop te zetten.
In elk geval tot 31 maart a.s. zullen er geen activiteiten plaatsvinden. Mochten er in voornoemde periode wijzigingen plaatsvinden dan zullen wij u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen.

Ook de geplande avond over geheugenverlies op 26 maart a.s. gaat, na overleg met mw. Van Woerkom, i.v.m. bovengenoemd virus niet door. Deze avond zal later in het jaar opnieuw worden ingepland.

Wij begrijpen dat deze maatregel ingrijpend is, zowel voor de Stichting, de leden, als voor de beheerder van de Broeckhof, maar het lijkt ons het beste voor iedereen.

Namens het bestuur van Stichting Actief 50+ Zuidbroek
Reint Meijer secretaris.