Denk mee over de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Midden-Groningen

Burgemeester M-G profielschets themaavondSinds 1 januari 2018 is de gemeente Midden-Groningen een feit. Als waarnemend burgemeester is dhr. Rein Munniksma aangesteld. Maar dit betekent ook dat er gezocht moet worden naar een nieuwe burgemeester.

Een belangrijke stap in de benoemingsprocedure is het opstellen van de profielschets. Daarin worden de eisen, wensen en verwachtingen op geschreven waaraan de burgemeester moet voldoen.

De gemeenteraad wil graag uw inbreng meenemen.
Hiervoor organiseert de raad onder andere een avond waar inwoners, wijk- en buurtverenigingen, de verenigingen van dorpsbelangen, ondernemers ( agrariƫrs /midden en kleinbedrijf / recreatie-toerisme), zorginstellingen en onderwijs, worden uitgenodigd. U kunt meepraten over wat belangrijk is bij het selecteren van een burgemeester voor de gemeente Midden-Groningen. U bent hierbij van harte uitgenodigd voor deze avond.

Het vindt plaats op 18 januari 2018 in Dorpscentrum De Broeckhof, W.A. Scholtenweg 18, 9636 BS Zuidbroek.
Er is een inloop vanaf 19:15 uur en de aanvang van de bijeenkomst is om 19:30 uur.

In verband met de organisatie horen wij graag of u de uitnodiging aanneemt. Aanmelden kan via deze link.

Met vriendelijke groeten,
Thea van der Veen, woordvoerder fractievoorzitters