Maandelijks archief: januari 2018

Vergaderplanning Dorpsraad 2018

Zb oude brug vanuit WinschoterdiepOok in 2018 blijft dorpsraad Zuidbroek samen met de 55+ commissie en leden van de Schrijvershoiek vergaderen. Graag zien we meer verenigingen aanschuiven om mee te denken over het wel en wee in Zuidbroek. Sowieso zijn alle inwoners welkom bij onze vergaderingen.
Thema is alles wat van belang is voor de leefbaarheid en de ontwikkeling van het dorp.

Als u een vergadering wil bijwonen laat dat dan even van te voren weten via 06-3103 7023.

Onze vergaderingen beginnen om 20:00 uur in De Broeckhof op volgende dagen:
28-2Broeckhof ingang
28-3
25-4
23-5
27-6
26-9
24-10
28-11
19-12

Wilt u gewoon een keer met ons in gesprek over iets wat te maken heeft met de leefbaarheid in het dorp, maak gerust een afspraak en neem contact op via info[at]dorpsraadzuidbroek.com.

Denk mee over de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Midden-Groningen

Burgemeester M-G profielschets themaavondSinds 1 januari 2018 is de gemeente Midden-Groningen een feit. Als waarnemend burgemeester is dhr. Rein Munniksma aangesteld. Maar dit betekent ook dat er gezocht moet worden naar een nieuwe burgemeester.

Een belangrijke stap in de benoemingsprocedure is het opstellen van de profielschets. Daarin worden de eisen, wensen en verwachtingen op geschreven waaraan de burgemeester moet voldoen.

De gemeenteraad wil graag uw inbreng meenemen.
Hiervoor organiseert de raad onder andere een avond waar inwoners, wijk- en buurtverenigingen, de verenigingen van dorpsbelangen, ondernemers ( agrariƫrs /midden en kleinbedrijf / recreatie-toerisme), zorginstellingen en onderwijs, worden uitgenodigd. U kunt meepraten over wat belangrijk is bij het selecteren van een burgemeester voor de gemeente Midden-Groningen. U bent hierbij van harte uitgenodigd voor deze avond.

Het vindt plaats op 18 januari 2018 in Dorpscentrum De Broeckhof, W.A. Scholtenweg 18, 9636 BS Zuidbroek.
Er is een inloop vanaf 19:15 uur en de aanvang van de bijeenkomst is om 19:30 uur.

In verband met de organisatie horen wij graag of u de uitnodiging aanneemt. Aanmelden kan via deze link.

Met vriendelijke groeten,
Thea van der Veen, woordvoerder fractievoorzitters