Maandelijks archief: oktober 2016

Informatieavond over het Windmolenpark N33

WindturbineparkInmiddels liggen de voorlopige plannen al weer even ter inzage, zijn er in Veendam inloopdagen geweest en was bij van der Valk de Windpark N33 Experience te bewonderen. Het woord is nu aan de bewoners van de omliggende dorpen omdat de gemeentes door de minister buitenspel gezet zijn. De bewoners kunnen tot  10 november nog hun zienswijzen indienen.

Woensdag  26 oktober organiseert Dorpsraad Zuidbroek  een informatieavond over het  Windmolenpark N33 in dorpshuis de Broekhof in Zuidbroek. Aanvang: 19:30

Wat betekent dat nu allemaal, waar zitten we in het proces,  wat voor zin heeft het eigenlijk en hoe moet dat dan, zo’n zienswijze indienen, dat zijn de thema’s waar we het deze avond over willen gaan hebben. Belangrijk is het om te weten dat alleen diegenen die nu een zienswijze indienen eventueel later in het proces nog in beroep kunnen gaan bij de Raad van State. Daarnaast zullen we proberen zo goed en zo kwaad als dat gaat een antwoord te geven op de vragen die er wellicht bij u leven.

Graag tot 26 oktober in de Broekhof.