• Dit evenement is voorbij.

Muziekvereniging Oosterbroek trakteert 55+ -ers

24 september @ 11:00 am - 1:00 pm

Logo Muziekvereniging Oosterbroek

Muziekvereniging Oosterbroek Herfstconcert 2017

Op zondag 24 september 2017 geeft muziekvereniging Oosterbroek
een concert “Van terug in de tijd naar het heden” in de Broeckhof te Zuidbroek.
Voor dit concert nodigen wij 55-plussers van harte uit om te komen en
te genieten van onze muzikale geschiedenis.
Het concert start om 11.00 u en duurt tot ongeveer 13.00 u.
Deze muzikale ochtend organiseren we voor u als dank voor uw jarenlange support!!

We zien u graag!!!

Wie herinnert zich niet de muziekvereniging, die met vrolijke klanken door de straten liep in Noord- en Zuidboek. Het is alweer 40 jaar geleden dat de Harmonie is opgericht. Er werd in statige bruine pakken opgetreden. In de muziekkoepel van “de Dokterstoene” te Noordbroek werd muziek gemaakt en Noordbroek opgevrolijkt. Iedere dinsdag werd trouw gerepeteerd in het toenmalige gebouw 1811. Een mooie ruimte om te musiceren. Er was een geweldige akoestiek. De Beatles in concert, maar ook Fascinating Drums en de Radetzky March waren te horen tijdens concerten.

Een bron van inkomsten waren de donateurkaarten die jaarlijks aan de donateurs werden uitgedeeld. Sinds een paar jaar zijn de donateurs “Vrienden van MVO” geworden. Door de tijd heen is er veel veranderd.

Tegenwoordig wordt gerepeteerd in ons muziekgebouw ‘de Sound of Music”. Dat is het voormalige gymnastieklokaal van de vroegere MAVO aan de Heiligelaan. We treden op in vrolijk gekleurde jasjes en geven regelmatig concerten op verschillende plaatsen in de gemeente, zoals het dorpsplein Aan ’t Wotter te Zuidbroek en op het marktplein in Noordbroek.
Tijdens kerstavond brengt de muziekvereniging beide dorpen in kerststemming.
Bij de intocht van de avondvierdaagse te Noordbroek worden alle wandelaars muzikaal binnen gehaald met onze vrolijke klanken!

Datum:
Tijd: