De Broeckhof gesloten t/m 6 april / Muziekvereniging Oosterbroek en De Schrijvershoek stoppen met activiteiten

Om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, worden openbare evenementen afgelast en gaan horeca- en ontmoetingsgelegenheden dicht.

Harvin Haan, beheerder van Dorpshuis De Broeckhof, schrijft op zondag 15 maart 2020:Broeckhof ingang
Aan alle verenigingen en gebruikers van de Broeckhof haan
Naar aanleiding van het besluit van de regering om alle horeca te sluiten vanaf vandaag 18.00 uur tot en met 6 april
kunnen wij niet anders dan ons daaraan te houden. En hopen wij dat dit zal bijdragen om het corona virus te bedwingen of liefst helemaal te stoppen. Zodat wij samen zo snel mogelijk onze dagelijkse levens weer op kunnen pakken. Logo Muziekvereniging Oosterbroek

Ook Muziekvereniging Oosterbroek stopt met haar activiteiten. Dit is het bericht van haar facebook pagina:
In navolging van de door de overheid aangescherpte maatregelen m.b.t. het corona virus, is er besloten de muzikale activiteiten van onze vereniging tot nader orde af te lasten. Verder zullen er geen openbare activiteiten plaatsvinden in ons gebouw.

Dorpsvereniging De Schrijvershoek laat op de facebook pagina aan haar volgers weten:
Lieve mensen alle activiteiten zijn tot zeker 6 Logo De Schrijvershoekapril afgelast.
Blijft gezond en nieuwe data komen.

Z van Dorpsraad ITot slotte: ook Doorpsraad Zuidbroek neemt zijn verantwoordelijkheid en komt niet bij elkaar. Zeker de vergadering van 25 maart a.s. zal niet doorgaan. Te bespreken onderwerpen worden via de telefoon of de mail afgehandeld. Zonodig komen wij ‘virtueel’ door middel van een conference call bij elkaar.

Contact met de Dorpsraad kunt u opnemen door een mail te sturen naar:
info [at] dorpsraadzuidbroek.com
(Zonder spaties, en vervang [at] door het apenstaartje @)

Beste mensen, pas goed op uzelf en op elkaar, en blijf gezond!