Gratis voorstelling voor kinderen van 4 t/m 8 jaren in de bibliotheek

Bibliotheek Tjibbe Veldkamp 20191009
Op woensdag 9 oktober om 14:30 uur geeft kinderboekenschrijver Tjibbe Veldkamp ind e bibliotheek Zuidbroek een voorstelling in het kader van de Kinderboekenweek.
Tjibbe vertelt allerlei verhalen over vervoermiddelen:
een stoomwals, ballonnen, een stapel tegels en nog veel meer vreemde manieren.

Meer informatie: klik op de afbeelding hiernaast.

Entree is gratis.
Geef je op tot maandag, 7 oktober
via de website
https://biblionetgroningen.nl/voorstellingen-bibliotheek-zuidbroek-9-oktober-2019
of per e-mail aan
hoogezand@biblionetgroningen.nl

Meer weten over Tjibbe en zijn boeken?

Tjibbe Veldkamp schrijft unieke kinderboeken. Voor peuters en kleuters voor wie de verhalen heel herkenbaar zijn en de tekeningen een ware bron van ontdekkingen. Oudere kinderen vinden hierin de grapjes die Tjibbe er in verstopt heeft. De spannende boef-verhalen zijn van hem. Overgoten met een mild, humoristisch jasje. Niemand ligt er wakker van. Integendeel.
Tjibbe kan vol overgave vertellen over wat kinderen fantastisch vinden en zelf ook wel willen. Verhalen om in weg te kruipen en te beleven. Bedienen van een graafmachine op een bouwplaats waar ook boeven komen, die door toedoen van een kind in de kraag gevat worden. Wie wil dit niet. Ieder kind droomt er van.
Of de regel, door bezorgde ouders gegeven als hun kind buiten gaat spelen: “op de tegels blijven hoor!” Het lijkt saai, als je niet verder mag dan de stoep. Maar met de fantasie van Tjibbe beleeft het kind een geweldig avontuur. En toch blijft het gehoorzaam op de tegels.

Deze Tjibbe Veldkamp komt zijn verhaal over bulldozers, graafmachines en tegels vertellen. Voor peuters, kleuters en oudere kinderen.
In de Broeckhof te Zuidbroek. Op 9 oktober 2019, om 14.30 uur. Entree gratis.
Mis deze bijzondere kans niet. Dat zou zonde zijn.

( Dank aan Janneke Blaauw-Meijer voor deze mooie uitleg.)