Krijgt u waar u recht op heeft? – Smalle Beurs Informatie en verwenmarkt

Smallebeurs-2017-UitsnedePoster
Op woensdag 20 september  is er in De Menterne en het MAC, Julianaplein 1  in Muntendam, een Smalle Beurs informatie – en verwenmarkt. De markt is van 13.00 – 17.00 uur en is bedoeld voor alle mensen die een  minimum – of klein besteedbaar inkomen hebben.

 

 

Op deze markt  staan allerlei organisaties en instellingen die een rol kunnen  spelen in de ondersteuning van mensen met een minimum inkomen, zoals, WAO AOW, sociale dienstuitkering of Wajong. Maar ook mensen die  bijvoorbeeld  door alimentatiekosten , studiekosten of ziektekosten   uiteindelijk maar een klein besteedbaar inkomen overhouden voor zichzelf.

Naast de informatie kramen zijn er ook een aantal verwenplekken op de markt. Bij deze plekken is het mogelijk voor bezoekers om haren laten knippen, massage ondergaan of genieten van een kleine schoonheidsbehandeling. Alles gratis.
Voor de kinderen is er een springkussen en kan er binnen eventueel geknutseld worden.

Alle bezoekers krijgen 1 gratis consumptie en de kinderen tot 12 jaar krijgen  een keer gratis ranja met 1 portie gratis poffertjes erbij.

Tijdens de markt kunnen bezoekers contact leggen met de organisaties en instellingen en om informatie te krijgen over welke ondersteuning  zij kunnen bieden en hoe die aangevraagd kan worden.  De organisaties en instellingen  kunnen de bezoekers precies vertellen waar ze recht op hebben en of er ook aan voorwaarden voldaan moet worden.
De markt is dus de plek waar organisaties/ instellingen en potentiële klanten met elkaar in contact kunnen komen en zodoende advies en informatie kunnen uitdelen  of inwinnen.

Alle bezoekers maken kans op het winnen van een van de zes boodschappenpakketten, beschikbaar gesteld door de Coop supermarkten in Muntendam en Zuidbroek!

Het enige wat daarvoor gedaan moet worden is bij binnenkomst even naam, adres en telefoonnummer of emailadres invullen op een papier en dat inleveren bij de mensen van de organisatie. Uit deze papieren worden dan de zes winnaars getrokken van het goedgevulde pakket.

Krijgt u waar u recht op heeft?
Kom naar de Smalle Beurs informatie  en verwen markt en krijg antwoord op deze vraag!
We verwelkomen u graag op woensdag 20 september.